Despre noi

Pensiunea Casa Tepes

Bucura-te de facilitatile oferite

Casa Tepes este o pensiune in Brasov, clasificata la 3 stele, situata in apropiere de centrul Brasovului, langa Teatrul Dramatic, in apropiere de centrul Brasovului. Va puteti caza in cele 5 camere duble, puteti incheia contracte sau servi masa in salonul pensiunii sau va puteti petrece timpul beneficiind de facilitatile oferite.

Pensiunea Casa Tepes ofera camere cu balcon, minibar şi TV. Baia privata include dus şi articole de toaleta gratuite.

DSC_4323
1182054901
DSR_9204

Pensiunea Casa Tepes se afla la 500 de metri de centrul orasului Brasov, la 1 km de Biserica Neagra în stil gotic şi la 5 km de statiunea de schi Poiana Brasov. Exista WiFi gratuit. Zonele publice includ cada cu hidromasaj gratuita si terasa mobilata, semineu și TV cu ecran plat. Ofera gratuit depozit de bagaje și parcare privata.

Pensiunea Casa Tepes

LOCUL POTRIVIT PENTRU FAMILIA TA

Situata aproape de centrul vechi al orasului Brasov, pensiunea Casa Tepes  ofera camere spatioasa, calduroase, adecvate familiilor cu copii.

Cu siguranta veti reveni!

Pensiunea Casa Tepes

FACILITATI

Amplasarea centrala a pensiunii va ofera posibilitatea de a vizita orice locatie.

slider111

Cazare in pensiune

Casa Tepes este o pensiune situata intr-o locatie ideala. Cele 5 camere duble ale pensiunii va stau la dispozitie pentru o cazare in Brasov de 3 stele.

DSR_9207

Afaceri in Brasov

In salonul Tepes puteti avea intalniri de afaceri si chiar semnari de contracte. Discutiile private se pot desfasura la barul intim al pensiunii.

m_0dc9317384a21

Agrement

Petreceti timpul liber intr-un mod relaxant prin: jacuzzi, terasa acoperita, curte interioara, plimbari in Brasov, schi si snowboard in Poiana Brasov.